Mata Mühendislik

Image

Mata Mühendislik, seçkin mimari projeler üretmek için yola çıkmış ve kendisine misyon olarak ”insanların içinde kendilerini mutlu, huzurlu ve güvende hissedecekleri mekanlar inşa etmeyi” hedeflemiş bir mühendislik firmasıdır.

Akyazı Mh. Atatürk Bulvarı No.413/A Altınordu/ORDU
0452 777 0 150

info@matamuhendislik.com

© 2023 Mata Mühendislik | Stonewrap Premium Bayi

Mata Mühendislik

Deha yüzde bir ilham ve yüzde doksan dokuz terdir. (Thomas Edison)

Seçkin mimari projeler üretmek için yola çıkmış ve kendisine misyon olarak ”insanların içinde kendilerini mutlu, huzurlu ve güvende hissedecekleri mekanlar inşa etmeyi” hedeflemiş bir mühendislik firmasıdır.

Yılların uygulama tecrübesi ile bir çok büyük projeye imza atan Mata Mühendislik, ”Sınırsız Müşteri Memnuniyeti” çalışma ilkesinden ödün vermeden, müşterilerinin zamanına ve haklarına saygı duyarak, insanlığa, çevreye ve evrensel değerlere olan sorumluluklarını yerine getirmektedir.

Stonewrap Premium Bayii Mata Mühendislik

Taş… Medeniyetlerin kurulmasında, uygarlığın gelişmesinde önemli rol oynamış bir madde obje. Tarihi devirlerin adlandırılmasına sebep olmuş önemli bir hayat kaynağı. İlk icatlar onunla yapıldı, evler kuruldu, aletler yapıldı, bir çağı bitirip bir çağı başlattı. Onunla barınaklar yapıldı, evler, yüksek binalar inşa edildi, yepyeni tasarımlar yaratıldı. Taş yüzyıllardır tabiatın merkezinde insanların hayatına değer kattı. Yüzyıllar boyunca tabiatın tam merkezinde olacak. Ve biz ondan ilham almaya devam edeceğiz.

Bazı Referanslarımız


İstanbul Havalimanı

Açılışı 29 Ekim 2018’de yapılan İstanbul Havalimanı’nın Dış Hatlar VIP Lounge bölümünde Stonewrap Troy İnci Kültür Taşları Kullanılmıştır.

Bayegan Holding

Bayegan Holding’e ait, Şile Yeniköy’de bulunan konut projesinde Stonewrap Granulbrick Tuğla kaplamaları ve özel renk pencere söve aksesuarları kullanılmış ve uygulaması firmamız tarafından tamamlanmıştır.

Grill Polenez  Restaurant
Yapımı Nida İnşaat grubu tarafından gerçekleştirilen ve yeni şubesi Vadistanbul AVM’de açılan Grill Polonez Restaurant’ın tuğla kaplama uygulamaları firmamız tarafından yapılmıştır.

Doğuş GYO

Doğuş Gayrimenkul Edirne Villa Projesi kapsamında, Cephe Kaplama malzemesi olarak Stonewrap Kültür Tuğlaları Kullanılmıştır.

Sinpaş GYO

SİNPAŞ A.Ş. nin İstanbul’daki en prestijli projelerinden biri olan Halkalı Ege Yakası Projesinde Stonewrap Troy, Kayrak, Sierra Kültür Taşları kullanılmaktadır.

Türkiye genelinde birçok şubesi bulunan Moda Cafe’lerde Stonewrap Roman Kültür Tuğlaları tercih edilmekte ve firmamız tarafından uygulamaları yapılmaktadır.
Rumeli Çikolatacısı tüm şubelerinde Stonewrap Kültür Tuğlaları tercih etmekte ve tedariği firmamız tarafından sağlanmaktadır.

 

Türkiye önde gelen mutfak üreticilerinden biri olan Gaggenau Mutfak Showroom’larında Stonewrap Barok Amber Kültür Tuğlaları tercih edilmektedir

 

Türkiye’de spor perakendesinde, adrenalin ve doğa sporları kategorisine liderlik yapan Sport Point Extreme ( SPX ) mağazalarının dekorasyonunda kullanılan Stonewrap Kültür Taşlarının temini ve uygulaması firmamız tarafından yapılmaktadır.

 

Bolçi Çikolata yeni şube konseptlerinde Stonewrap Kültür Tuğlaları tercih edilmekte ve firmamız tarafından temin edilmektedir.

Mecidiyeköy’ün en seçkin et restoranlarından biri olan ET-X Steakhouse, mekan konseptinde Stonewrap Kültür Tuğlalarını tercih etmekte ve uygulamaları firmamız tarafından yapılmaktadır.

1995 Yılında Datça’da kurulan ve Türkiye çapında şubeleri bulunan Olive Farm, şube dekorasyonlarında Stonewrap Kültür Taşlarını tercih etmekte ve uygulamaları firmamız tarafından yapılmaktadır.

Şişli Meslek Yüksek Okulu